Index receptů
- Chilli olej (Hong You 辣椒油): Jedinečné koření čínské kuchyně
- Čínská hnědá omáčka
- Čínská sladká sójová omáčka (Fù Zhì Jiàng Yóu 复制酱油)
- Čínská vaječná omeleta (Egg Foo Yung 芙蓉蛋)
- Čínské nakládané zelí (Pào Cài 泡菜)
- Čínské smažené nudle (Chow Mein 炒面)
- Dan Dan nudle (Dàndàn Miàn 担担面)
- Donganské kuře (Dong’an Zī Jī 東安子雞)
- Dvakrát vařený bůček (Hui Guo Rou 回锅肉)
- Horké suché nudle (Rè Gān Miàn 热干面)
- Hovězí maso v chilli oleji (Shui Zhu Niu Rou, 水煮牛肉)
- Jarní nudle (Cōng Yóu Bàn Miàn 葱油拌面)
- Jednoduché nudle (Yáng Chūn Miàn 陽春面)
- Kuře Kung Pao (Gong Bao Ji Ding 宫保鸡丁)
- Kuře Mala (La Zí Jī 重庆辣子鸡)
- Kuře podivuhodné chuti (Guài Wèi Jī Sī 怪味鸡丝)
- Kuře s černým pepřem (Hēi Hú Jiāo Jī 黑胡椒鸡)
- Kuře s černými fazolemi (Dou Chi Ji Ding 豆豉雞丁)
- Kuře tří hrnků (San Bei Jī 三杯鸡)
- Kuře v omáčce z červeného oleje (Kou Shui Ji 口水鸡)
- Kuře ve sladkokyselé omáčce (Gu Lou Yuk 咕噜肉)
- Lilek s česnekovou omáčkou (Yu Xiang Qie Zi 鱼香茄子)
- Mapo Tofu (麻婆豆腐)
- Míchaná vejce s rajčaty (番茄炒鸡蛋)
- Mravenci lezoucí po stromě (Ma Yi Shang Shu 蚂蚁上树)
- Nudle dlouhověkosti (Yī Miàn 乾燒伊麵)
- Nudle s horkým olejem (You Po Mian 油泼面)
- Opilé kuře (Zuì Jī 醉鸡)
- Pikantní polévka (Hot and Sour Soup 酸辣汤)
- Pikantní studené nudle (Sichuan Liang Miàn 四川凉面)
- Pomerančové kuře (Chen Pí Jī 陈皮鸡)
- Salát z černých hub (Liangban Mu’er 凉拌木耳)
- Sečuánské vepřové maso (Yu Xiang Rou Si, 鱼香肉丝)
- Skleněné nudle se zelím (Bái Cài Dùn Fen Tiáo 白菜炖粉条)
- Sladké nudle (Tian Shui Mian 甜水面)
- Smažená kuřecí rýže (Jī Ròu Chao Fàn 鸡肉炒饭)
- Smažené nudle s hovězím masem (Niú Ròu Chao Miàn 牛肉炒面)
- Smažené strouhané brambory (Tudou Si 酸辣土豆丝)
- Vepřové plátky s česnekovou omáčkou (Suan Ni Bai Rou 蒜泥白肉)
- Vepřové plátky s houbami (Mu Er Rou Pian 木耳肉片)
- Vepřový bůček se zelím (Gān Guō Bái Cài 干锅白菜)