vepřové maso
-
Recepty
Sladkokyselé masové kuličky (Táng Cù Wán Zi 糖醋丸子)
Sladkokyselé masové kuličky jsou jedním z nejoblíbenějších pokrmů čínské kuchyně. Tento pokrm je ikonou provincie Shandong, ale svou popularitou překročil regionální…
Číst dál » -
Recepty
Sladkokyselá vepřová žebírka (Táng Cù Pái Gu 糖醋排骨)
Sladkokyselá vepřová žebírka, představují jeden z nejznámějších pokrmů čínské kuchyně. Tento pokrm je oblíbený nejen pro svou bohatou chuť, ale také…
Číst dál » -
Recepty
Vepřové plátky s česnekovou omáčkou (Suan Ni Bai Rou 蒜泥白肉)
Vepřové plátky s česnekovou omáčkou (Suan Ni Bai Rou 蒜泥白肉) je klasický pokrm pocházející ze Sečuánu, který vyniká svou výraznou chutí…
Číst dál » -
Recepty
Sečuánské vepřové maso (Yu Xiang Rou Si, 鱼香肉丝)
Sečuánské vepřové maso, známé také jako Yu Xiang Rou Si (鱼香肉丝), je ikonické čínské jídlo pocházející z provincie Sečuán. Toto pikantní…
Číst dál » -
Recepty
Vepřové plátky s houbami (Mu Er Rou Pian 木耳肉片)
Vepřové plátky s houbami jsou jedním z nejoblíbenějších pokrmů v čínské kuchyni. Kombinace tenkých plátků vepřového masa a lahodných hub vytváří neodolatelnou chuťovou symfonii.…
Číst dál » -
Recepty
Vepřový bůček se zelím (Gān Guō Bái Cài 干锅白菜)
Vepřový bůček se zelím je v Číně známý jako suchý hrnec s čínským zelím. Naučte se, jak udělat toto jednoduché, ale velmi…
Číst dál »