černé houby
- Suroviny
Černé houby (Mù’Er 木耳): Součást tradiční čínské kuchyně
Černé houby, známé v Číně jako 木耳 (mù’ěr – dřevěné ucho), jsou jedny z nejoblíbenějších a nejvíce ceněných hub v tradiční čínské kuchyni i medicíně.…
Číst dál » - Recepty
Salát z černých hub (Liangban Mu’er 凉拌木耳)
Čínská kuchyně, bohatá na různorodost chutí a exotických surovin, skrývá mnoho pokladů, které můžeme objevovat i v západních kuchyních. Jedním z těchto objevů je…
Číst dál » - Recepty
Vepřové plátky s houbami (Mu Er Rou Pian 木耳肉片)
Vepřové plátky s houbami jsou jedním z nejoblíbenějších pokrmů v čínské kuchyni. Kombinace tenkých plátků vepřového masa a lahodných hub vytváří neodolatelnou chuťovou symfonii.…
Číst dál »