kuře
- Recepty
Kuře v omáčce z červeného oleje (Kou Shui Ji 口水鸡)
Kuře (Kou Shui Ji 口水鸡 je jedním z typických sečuánských jídel. Je to studený pokrm vyrobený z vařeného kuřecího masa…
Číst dál » - Recepty
Kuře Kung Pao (Gong Bao Ji Ding 宫保鸡丁)
V sečuánské restauraci Sichuan PoPo nám připravili úžasné kuře Kung Pao. Jídlo po kterém vám neshoří jazyk je jen trochu…
Číst dál » - Recepty
Kuře ve sladkokyselé omáčce (Gu Lou Yuk 咕噜肉)
Kuře ve sladkokyselé omáčce pochází z 18. století z Číny. Do Spojených států se pokrm rozšířil na počátku 20. století.
Číst dál » - Recepty
Kuře s černými fazolemi (Dou Chi Ji Ding 豆豉雞丁)
Toto je mírně zjednodušená verze vynikajícího jídla z Hunanského města Liuyang.
Číst dál »