wok
- Recepty
Kuře ve sladkokyselé omáčce (Gu Lou Yuk 咕噜肉)
Sladkokyselá omáčka je obvykle spojena s autentickou čínskou kombinací rýžového octa a cukru. Její původní forma měla světle žlutou barvu, byla obvykle…
Číst dál » - Recepty
Kuře s černými fazolemi (Dou Chi Ji Ding 豆豉雞丁)
Toto je mírně zjednodušená verze vynikajícího jídla z Hunanského města Liuyang.
Číst dál » - Recepty
Kuře Kung Pao (Gong Bao Ji Ding 宫保鸡丁)
Kuře Kung Pao najdete na jídelních lístcích mnoha čínských restaurací. Každá restaurace má však jinou verzi, někdy se zcela odlišnou…
Číst dál » - Tipy a nápady
Jak na to, aby se wok nepřipaloval
Jediná technika, kterou potřebujete, aby se jídlo nepřichytilo k pánvi wok. Už žádné jídlo, které se vám přichytí na pánev.
Číst dál »