sezamový olej
-
Recepty
Čínská hnědá omáčka
Čínská hnědá omáčka je neodmyslitelnou součástí čínské kuchyně, zejména kantonské, a její bohatá chuť a univerzální použití ji činí klíčovým prvkem v mnoha…
Číst dál » -
Recepty
Kuře ve sladkokyselé omáčce (Gu Lou Yuk 咕噜肉)
Kuře ve sladkokyselé omáčce pochází z 18. století z Číny. Do Spojených států se pokrm rozšířil na počátku 20. století.
Číst dál » -
Recepty
Kuře s černými fazolemi (Dou Chi Ji Ding 豆豉雞丁)
Toto je mírně zjednodušená verze vynikajícího jídla z Hunanského města Liuyang.
Číst dál » -
Recepty
Pikantní polévka (Hot and Sour Soup 酸辣汤)
Pikantní, nebo také ostrokyselá polévka. Když si ji připravíte doma, můžete si sami kontrolovat úroveň kyselosti a pálivosti.
Číst dál »