recept
- Recepty
Opilé kuře (Zuì Jī 醉鸡)
Opilé kuře má své kořeny v tradiční čínské kuchyni. Jeho původ je spojen s městem Shaoxing, které je známé produkci kvalitního rýžového…
Číst dál » - Recepty
Vepřový bůček se zelím (Gān Guō Bái Cài 干锅白菜)
Vepřový bůček se zelím je v Číně známý jako suchý hrnec s čínským zelím. Naučte se, jak udělat toto jednoduché, ale velmi…
Číst dál » - Recepty
Pomerančové kuře (Chen Pí Jī 陈皮鸡)
Pomerančové kuře je pokrm s bohatou historií a jedinečnou chutí. Je to jedno z nejkreativnějších jídel posledních 30 let. Jeho původ sahá až…
Číst dál » - Recepty
Dan Dan nudle (Dàndàn Miàn 担担面)
Dan Dan nudle jsou oblíbené a ikonické sečuánské jídlo, které si získalo obrovskou popularitu po celém světě. Díky svému pikantnímu a voňavému vývaru…
Číst dál » - Recepty
Hovězí maso v chilli oleji (Shui Zhu Niu Rou, 水煮牛肉)
Hovězí maso v chilli oleji (Shui Zhu Niu Rou, 水煮牛肉) je tradiční sečuánský pokrm, který se připravuje vařením hovězího masa ve…
Číst dál » - Recepty
Čínské nakládané zelí (Pào Cài 泡菜)
Čínské nakládané zelí, známé v čínštině jako pào cài (泡菜), je jedním ze skromných, avšak oblíbených pokrmů.
Číst dál » - Recepty
Čínská sladká sójová omáčka (Fù Zhì Jiàng Yóu 复制酱油)
Čínská sladká sójová omáčka je klíčovou složkou mnoha předkrmů, nudlí a knedlíků. Jmenovitě sladké vodní nudle, wontony v červeném oleji a sečuánské dumplings.…
Číst dál » - Recepty
Kuře v omáčce z červeného oleje (Kou Shui Ji 口水鸡)
Kuře (Kou Shui Ji 口水鸡 je jedním z typických sečuánských jídel. Je to studený pokrm vyrobený z vařeného kuřecího masa…
Číst dál » - Recepty
Kuře Kung Pao (Gong Bao Ji Ding 宫保鸡丁)
V sečuánské restauraci Sichuan PoPo nám připravili úžasné kuře Kung Pao. Jídlo po kterém vám neshoří jazyk je jen trochu…
Číst dál » - Recepty
Kuře podivuhodné chuti (Guài Wèi Jī Sī 怪味鸡丝)
Klasické, studené sečuánské kuřecí jídlo s neobvyklým názvem. Toto slavné sečuánské jídlo je stejně ohromující, jak jeho název napovídá. Kuře podivuhodné…
Číst dál »