Hovězí maso nakrájejte proti srsti na tenké plátky (asi 2 mm). Vložte je do nádoby. Přidejte sůl, rýžové víno Shaoxing, sójovou omáčku, vejce, kukuřičný škrob a vodu. Třete a míchejte rukama, dokud se tekutina nevstřebá. Přidejte sezamový olej a dobře promíchejte.
Do woku přidejte olej, sušené chilli a sečuánský pepř. Smažte na mírném ohni, dokud se nerozvoní (pozor nepřipálit). Přeneste na prkénko. Nakrájejte na malé kousky a poté dejte stranou.
Do stejného woku dejte římský salát a fazolové klíčky a smažte se zbylým olejem na středním plameni, dokud zelenina lehce nezavadne. Přendejte do servírovací mísy a dejte stranou.
Nalijte olej do woku. Přidejte zázvor, česnek, doubanjiang a chilli prášek. Smažte na mírném ohni, dokud se nerozvoní. Zalijte vývarem, nebo vodou. Vařte na vysoké teplotě, dokud se nezačne vařit.
Snižte plamen na střední. Přidejte jeden kus po druhém marinované hovězí maso. Vařte do úplného provaření (bez růžové barvy na povrchu). Hovězí maso a vývar nalijte na zeleninu.
Na hovězí maso nasypte nasekaný česnek a chilli se sečuánským pepřem, které jsme si ve 2. kroku připravili. Rozehřejte olej ve woku (vyčištěný a vysušený), dokud se z oleje nezačne kouřit. Nalijte na česnek a koření.
Ozdobte koriandrem a ihned podávejte s obyčejnou rýží.