Naložte nakrájené kostky kuřete do sezamového oleje, bílého pepře, soli a vína Shaoxing; odložte na 20 minut. V míse smíchejte všechny ingredience na pomerančovou omáčku, prošlehejte je, aby se dobře spojily. V jiné míse prošlehejte všechny ingredience na těsto, dokud nebude těsto hladké. Vložte kostky kuřete, dobře je obalte a dejte stranou.
Rozehřejte wok nebo nepřilnavou pánev s olejem. Jemně vkládejte obalené kuřecí kostky, jednu po druhé, ujistěte se, že jsou rozložené tak, aby se neslepily.
Smažte, dokud kousky kuřete nezezlátnou a nebudou křupavé. Vyjměte je a nechte okapat na papírových utěrkách.
Přelijte olej na smažení do nádoby a 1 polévkovou lžíci oleje ponechejte ve woku nebo na pánvi. Přidejte česnek a za stálého míchání opékejte, dokud se nerozvoní nebo lehce nezhnědne. Jemně vlijte směs pomerančové omáčky, promíchejte a přiveďte k mírnému varu .
Vhoďte opečené kuře, promíchejte, aby se vše dobře spojilo, vyndejte, posypte bílým sezamem, ozdobte jarní cibulkou a ihned podávejte s rýží.