Existují desítky variant tohoto pokrmu. Všechny varianty tohoto klasického pouličního jídla vznikly proto, že se díky čínským dělníkům rozšířilo po celém světě.
Rozehřejte pánev, dokud nebude velmi horká. Přidejte 1 polévkovou lžíci oleje. Vmíchejte kuřecí plátky. Smažte, dokud neztratí růžovost a nezblednou (nepřevařujte). Dejte stranou.
Do woku nalijte zbývající 1 lžíci oleje. Provoňte česnek, čerstvé chilli a bílou část jarní cibulky. Vložte nudle. Za stálého míchání smažte asi 1 minutu.
Přidejte kuře, bok choy a fazolové klíčky a poté zalijte omáčkou. Míchejte a míchejte, dokud se koření rovnoměrně nerozloží a vše se rozpálí.
Ozdobte zelenou částí jarní cibulky a ihned podávejte. Pokud chcete, pokapejte trochou domácího chilli oleje.
Zaujal vás tento recept?Zmiňte se o tom a napište komentář 👇